Fest och andra goda möten på Enebybergs Gård

Fester • Middagar • Mingel • Event • Mottagning

Vackra och fint nyrenoverade Enebybergs Gård är som gjord för goda möten – mellan många!

Här finns fantastiska möjligheter för fester, event och mottagningar – för större och mindre sällskap, alla dagar i veckan.

Stora salen på övervåningen har plats för 70 sittande gäster, i de intilliggande rummen serverar vi det mindre sällskapet eller bjuder in till dans, bar, kaffe eller det lugna samtalet efter middagen. 

I våra matsalar på nedre planet möblerar vi gärna om för mingel, vernissage, lekrum eller vad ni vill för att just ni ska få ett lyckat evenemang. I den stora och privata trädgården finns alla möjligheter för aktiviteter.

När du bokar fest, event eller annan mottagning på Enebybergs Gård ingår alltid lokalen, personalen och all utrustning du behöver för din dukning och servering av din beställda meny i priset. Du kan sedan välja att lägga till mer service, teknik och dekorationer. 

Festen kan pågå fram till klockan 01 och Triftens personal finns på plats hela tiden och tar givetvis hand om städningen och ställer iordning efteråt.

Se våra menyförslag just så – som förslag. De kanske är precis vad du tänkt dig, annars går det bra att blanda och ge mellan dem eller använda dem som inspiration att utgå ifrån. 

Våra menyer för trerätters middag, buffé, snittar, fingerfood, smörrebröd med flera samt tårtor och söta bakverk, serveras för minst 15 personer. Hela sällskapet väljer samma meny och vi gör anpassningar för allergier och dieter. Alla priser är inklusive moms, 12 procent för mat och alkoholfri dryck, 25 procent för alkohol och eventuellt tillkommande lokalhyra för ”hela huset själv” .

Vi träffas gärna för ett möte på plats eller över telefonen för att du ska få din tillställning precis så som du önskar. 

Se våra erbjudanden: FestmiddagBuffé, mingel och den lite enklare måltidenTårtor och söta bakverkKonferens på Enebybergs Gård Minnesstund

Hör av dig!

boka@triften.se • 08 244 555

Kökschef  – Denise denise@triften.se
Catering / Externa event – Stina stina@triften.se
Enebybergs Gård / Fest, Event och Konferens – Bella bella@triften.se