Buffé för Catering

Buffémiddag

Triftens bufféer är komponerade för att erbjuda säsongens bästa råvaror och passa för årstiden. Se detta som exempel på vad vi kan göra. Vi anpassar varje buffé efter önskemål, smaker och sammanhang.

Alla rätter kommer upplagda på lämpliga serveringsfat av vitt porslin, färdiga att servera. Serveringesbestick ingår inte, men det liksom allt annat du kan behöva för att duka upp till en fin festmåltid kan du hyra från oss. 

Bufféer görs för minst 15 personer. Alla priser anges per person och inklusive 12 procent moms.

Vi levererar dit du vill ha din buffémiddag och i priset ingår leverans inom Täby, Danderyd och Vallentuna. För leveranser längre bort tillkommer kostnad. Serveringsbestick ingår inte.


Vi hjälper dig gärna med planeringen inför din middag och fest – hör av dig – vi finns här!
boka@triften.se • 08 244 555
Direkt till Karin – som hjälper dig med Catering och Event: karin@triften.se • 072 567 44 66

Buffé för vår och sommar

Vårmingel / Student FINGERFOOD
Västerbottenpaj med broccoli och tomat
Triftens surdegsbaguette med rostbiff, salladsblad, smulost, grovkornig senapsmajonnäs och picklad lök
Gravad lax på hjärtsallad med dillemulsion
Risoni med pumpapesto
Mozzarella och körsbärstomater marinerade i basilikaolja
Pris per person: 395 kronor

Chark- och ostbricka
Charkbricka med tre olika charkuterier
Ostbricka med lagrad hårdost, vitmögelost och grönmögelost
Marinerade oliver
Färska grönsaker i stavar
Färsk frukt
Två olika röror
Hembakad focaccia
Triftens surdegsbaguette med vispat smör
Pris per person: 350 kronor

Vårbuffé – Studentbuffé
Grillad kyckling med bang-bang sås (Jalapeno och limeemulsion)
Trädgårdssallad och dressing
Flankstek med chimichurri, morot- och spetskålsemulsion (coleslaw)
Potatissallad med dijonsenapsdressing, kapris, schalottenlök och senapsfrön
Sallad med vattenmelon, gurka och fetaost
Två utvalda ostar från köket med hemkokt marmelad
Triftens surdegsbaguette och vispat smör
Pris per person: 430 kronor

Triftens sommarbuffé
Triften surdegsbaguette med vispat smör
Räksallad med säsongens sparris och tomater, gräslök och rapsolja
Lax med karamelliserad rödkål, ruccola och limeemulsion
Grillad kyckling, vårlök och basilikavinägrett
Helstekt svensk kalv tri-tip och tomatsalsa
Potatissallad med kapris, gräslök, saltgurka, dijondressing och friterad lök
Rostade primörer
Två utvalda ostar från köket med hemkokt marmelad
Trädgårdssallad med dressing

Pris per person: 535 kronor

Meze – Orientalisk buffé
Kikärtsbullar med myntayoghurt
Shish taouk (marinerat kycklingspett)
Lammfärsspett med specialkryddor
Friterad fetaost med mynta
Baba ganoush, ugnsbakad aubergine med vitlök
Mhammra, med rostad paprika och valnötter
Tabbouleh, couscoussallad med persilja, tomat och lök
Hummus, kikärtsröra
Pitabröd
Pris per person: 470 kronor

Triftens festbuffé
Triften surdegsbaguette med vispat smör
Rostbiff med tomatsalsa
Lax med karamelliserad rödkål, ruccola och limeemulsion
Potatissallad med kapris, gräslök, saltgurka, dijondressing och friterad lök
Rostade primörer
Trädgårdssallad med dressing
Två utvalda ostar från köket med hemkokt marmelad
Pris per person: 485 kronor

Italiensk buffé
Vitello tonnato, kalv med tonfisksås
Zucchini alla griglia, grillad zucchini med hyvlad parmesan och olivolja
Prosciutto e melone, lufttorkad skinka med melon
Caprese sallad, tomat, mozzarella och basilika
Salsiccia in padella con limone e pangrattato, panerad stekt italiensk korv med citron
Funghi al forno, säsongens ugnsrostade svamp
Risoni med pumpapesto
Hembakad focaccia
Triftens surdegsbaguette med vispat smör
Pris per person: 495 kronor

Triftens gröna
Triften surdegsbaguette med vispat smör
Rostad aubergine med vitlök, persilja och fetaost
Timjanbakad blomkål, pumpakärnor och granatäpplen
Kikärtsbullar med yoghurtdressing
Stekta champinjoner med gräslök
Vegetarisk pulled Oumph med rostade primörer
Trädgårdssallad med dressing
Potatissallad med kapris, gräslök, saltgurka, dijondressing och friterad lök
Pris per person: 435 kronor

Asiatisk fusion
Stekt och marinerat kycklingspett med salladslök
Sallad med rostad blomkål, gurka- och kimchiemulsion
Sojabönor med shisodressing
Sallad med risnudlar, färska grönsaker och chili
Halstrad gravad lax med sojaemulsionen
Rostad aubergine med vitlök och misopasta
Kokt ris med sesamfrön
Pris per person: 470 kronor

Triftens Smörgåsbord
Triftens surdegsbaguette och mörka Solroslimpa med vispat smör
Två sorters inlagd sill (efter säsong)
Stekt inlagd strömming med lök och morötter
Gräddfil och picklad rödlök
Västerbottenspaj
Triftens Skagenröra med dill, pepparrot och citron
Kall inkokt lax med pressgurka och dillmajonnäs
Rökt laxrulle med pepparrotskräm
Grillat kycklingbröst med citron och timjan
Rostbiff med svampcrème
Smör- och dillslungad potatis
Kökets utvalda ostar
Pris per person: 675 kronor

Brunchbuffé
Triftens surdegsbaguette med vispat smör
Spansk omelett med spenat- och kronärtskockssallad
Glaserade morötter med miso och sesam
Bakat ägg med kaviar och crème fraiche
Avocado de luxe – citrusgravad lax, avokado, pocherat ägg, ruccola, rädisa och koriander på levain
Grillad chorizo med salsa fresco, citronmarinerad spetskål, aioli och rostad potatis
Kyckling Caesar wraps
Amerikanska pannkakor med bacon och lönnsirap
Amerikanska pannkakor med färska bär, vispgrädde och lönnsirap
Morotskaka
Kardemummamums
Brownie med kolatäcke

Pris per person: 415 kronor

Matlagning i det fria!

Grillbuffé
På grillen:
Grillad confiterad flankstek
Honungsglacerade grillade kycklingspett
Chilirubbad grillad lax med grillad citron
Grönsaksspett

Tillbehör:
Örtrostad potatis
Coleslaw
Gremolata
Chilimajonnäs
Bearnaisesås
Rödvinssås
Spädbladssallad med säsongens färska grönsaker, sugarsnaps och sparris
Surdegsbaguetter med vispat smör
Pris per person inklusive grill och kock: 595 kronor

Grillbuffé – Hamburgare
På grillen:
Hamburgare
Grillkorv
Merguéz, lammkorv
Halloumi
Majskolv

Tillbehör/buffé:
Hamburgerbröd
Korvbröd
Chilimajonnäs
Tomatsalsa
Picklad rödlök
Coleslaw
Rostad potatis
Grönsallad
Ketchup
Senap
Pris per person inklusive grillkock: 395 kronor

Spansk buffé
I ”paellapannan”:
Vegetarisk paella – som grund
Till paellan serveras:
Grillad citron- och örtmarinerad kyckling
Lime och chilimarinerade räkor
Chorizo stekt i vitt vin

Tillbehör:
Patatas bravas
Tortilla – Spansk omelett
Piementos de padrones
Sallad med rostad paprika, tomater, lök, oliver
Aioli och Mojo rojo
Surdegsbaguette och vispat smör
Pris per person inklusive grill och kock: 585 kronor

7162d2fd132099314db5a8297b8c7bcb
8d52bb415c7fce929f809c9a5fa7a1b5
07105479a3030e5db55b1971c76194cb

Dessert och Tårta

När det ska firas! Vad passar väl bättre än tårta?
Vi bakar (nästan allt) – här är några exempel.

Prinsesstårta – klassisk med tre sockerkaksbottnar, hallonsylt, vaniljkräm och grädde, grön marsipan, rosa marsipanros och florsocker – 65 kronor per bit

White Lady – tre chokladbottnar, fylld med hallon, chokladtryffelgrädde, grädde, vit marsipan, rosa marsipanros och kakao – 70 kronor per bit

Pinocchiotårta – två bottnar med marängöverbakad sockerkaka och rostad mandel, fylld med grädde och färska jordgubbar – 75 kronor per bit

Frukttårta – tre bottnar fylld med hallon, vaniljkräm och grädde, dekorerad med rikligt av säsongens frukt och bär och rostad mandelspån – 70 kronor per bit

Fransk chokladtårta – mörk chokladtårta med chokladglasyr, dekorerad med italiensk maräng, färska hallon och choklad – 70 kronor

Schwarzwaldtårta – tre nötbottnar med vaniljkräm, hasselnötsgrädde och choklad – 70 kronor per bit

Snövittårta – med mandelbotten och maräng fylld med vaniljkräm, hallon och grädde och hyvlad vit choklad – 70 kr per bit

Budapest – nötmarängrulle fylld med grädde och mandarinklyftor eller hallon, choklad och färska bär – 70 kronor per bit

Mörk chokladmousse
två lager mousse på tunn botten – fylld med hallonpannacotta på browniebotten • 75 kr/bit

Ljus chokladmousse
två lager mousse på tunn botten – fylld med mango- och passionsfruktspannacotta på browniebotten • 75 kr/bit

Vit chokladmousse
två lager mousse på tunn botten – fylld med jordgubb- och limepannacotta på mazarinbotten • 75 kr/bit

Jordgubbsmousse
två lager mousse på tunn botten – fylld med limepannacotta på browniebotten • 75 kr/bit

Mango- och passionsfruktsmousse
blandad mousse på mandeldacquiosebotten • 75 kr/bit

Blåbärsmousse
två lager mousse på tunn botten – fylld med vaniljpannacotta på sockerkaksbotten • 75 kr/bit

Citronmousse och Champagne
två lager mousse på tunn botten – fylld med champagne- och myntapannacotta på sockerkaksbotten • 75 kr/bit

Dessert

• Vaniljpannacotta med limemarinerade jordgubbar och maräng

• Citronmousse fylld med mynta- och champagneplatta på sockerkaksbotten

• Pavlova med lemoncurd, lättvispad grädde och färska bär

• Chokladmousse och hallonpannacotta på browniebotten, serveras med färska bär

• Jordgubbstartelette med vaniljkräm, vit choklad och lemoncurd

• Moussebakelse i två lager, med jordgubbsmousse med lime och flädermousse på kokos- och mandeldacquiose, serveras med färska jordgubbar

• ”Kondis” – Citrontartelett, macarons och tryffel

Pris per person då du kompletterar din buffé med dessert: 115 kronor

Hör av dig om du har frågor och behöver hjälp med idéer och andra förslag än ovanstående för att din tillställning ska bli så som du önskar – vi finns här!

boka@triften.se • 08 244 555
Direkt till Karin – som hjälper dig med Catering och Event: karin@triften.se • 072 567 44 66