Festmiddagar för Catering

Bjud in till fest!

Triftens Festmenyer beställs för minst 15 personer. I menypriset ingår din beställda meny upplagd på serveringsfat och i skålar av vitt porslin. Varm mat kommer i isolerande boxar som håller maten varm fram till servering. Priset är per person och i det ingår leverans inom Täby, Danderyd och Vallentuna, längre bort tillkommer kostnad. 

Vi har duktig serveringspersonal som gärna hjälper dig så att du kan njuta av din middag utan att behöva tänka på uppläggning och servering. Behöver du hjälpa med annat för att din middag ska bli så som du önskar hyr vi ut allt du behöver för din dukning och servering även möbler, dukar, servetter och dekorationer.

Vi hjälper dig gärna med planeringen inför din middag och fest – hör av dig – vi finns här!

boka@triften.se • 08 244 555

TRERÄTTERSMENYER

Hela sällskapet om minst 15 personer väljer samma meny men vi anpassar förstås för allergier och dieter.

”Lax”
Förrätt
Jordärtskockssoppa med Västerbottenbrûlée, dillolja, späda skott och friterade rotfrukter
Varmrätt
Inkokt lax med dillkokt potatis, pressgurka och dillmajonnäs
Dessert
Vaniljpannacotta med en äppelkompott och mandel- och havrecrunch
Pris per person: 495 kronor

”Kammusslor”
Förrätt
Kalvtartar med dijonnaise, bakat ägg, pepparrot, lök, Västerbottenschips och rågflarn
Varmrätt
Sotade Kammusslor med Avrugakaviar, mandelpotatisstomp, limevinägrett, späda skott och bryntsmörpulver
Dessert
Mango- och passionsfruktsbakelse – mousse i två lager på mandel- och kokos daquoisebotten, serveras med halloncoulis och färska bär
Pris per person: 545 kronor

”Kalvytterfilé”
Förrätt
Triftens Toast Skagen med pepparrot, dill och citron och rom, på smörstekt surdegsbröd
Varmrätt
Kalvytterfilé med karamelliserad portvinslök, rostad potatis, höstprimörer och tryffelhollandaise
Dessert
Creme brûlée med vanilj och färska hallon
Pris per person: 545 kronor

”Kyckling”
Förrätt
Bettartar med getostcrème, riven pepparrot, kapris, finhackad schalottenlök och picklad gurka
Varmrätt
Grillad örtkycklingterrin med rostade höstprimörer och potatis serveras med dragonsky
Dessert
Brownie med ljus chokladtryffel, lättvispad grädde och färska hallon
Pris per person: 495 kronor

”Hälleflundra”
Förrätt
Sotad tonfisk med gravad avokado, rödchilimajonnäs, picklade gurka och sojatapioca
Varmrätt
Pocherad hälleflundra med räkor, gräslökssås, potatispuré och picklade betor
Dessert
Chokladmousse fylld med karamellpannacotta serveras med färska bär och krispig nötchoklad
Pris per person: 545 kronor

”Hjort” 
Förrätt
”Skärgårdstallrik” med rökt vitfisk, sikrom, gräddfil, gräslök och rågflarn
Varmrätt
Enbärsbakad hjort med viltsky, höstprimörer, blomkålspuré och rostade hasselnötter
Dessert
Inkokta plommon på browniebotten med fluffig vaniljsås
Pris pers person: 545 kronor

Din festmeny

Kombinera din egen festmeny – två eller tre rätter.
Hela sällskapet om minst 10 personer väljer samma rätter. Vi anpassar förstås för allergier och dieter.

Förrätter

• Bettartar med getostcrème, riven pepparrot, kapris, finhackad schalottenlök och picklad gurka

• Burrata med tomatchutney, persiljapesto med pumpakärnor, crostini och hasselnötter

• Jordärtskockssoppa med Västerbottenbrûlée, dillolja, späda skott och friterade rotfrukter

• Kikärtsplätt med crema di Olive, torkade tomater, gravad citroncrème och vegetarisk rom

• Triftens Toast Skagen med pepparrot, dill och citron och rom, på smörstekt surdegsbröd

• ”Skärgårdstallrik” med rökt vitfisk, sikrom, gräddfil, gräslök och rågflarn

• Sotad tonfisk med gravad avokado, rödchilimajonnäs, picklade gurka och sojatapioca

• Klassisk Gubbröra på Triftens solrosbröd

• Kalvtartar med dijonnaise, bakat ägg, pepparrot, lök, Västerbottenschips och rågflarn

Varmrätter

• Grillade säsongsgrönsaker med örtkvargdip, stekt tofu, chili, tomatsalsa, spanska mandel och rotfrukts- och potatispuré

• Portabello fylld med rostade tomater och hasselnötter, jordärtskockscrème och friterade rotfrukter

• Sotade Kammusslor med Avrugakaviar, mandelpotatisstomp, limevinägrett, späda skott och bryntsmörpulver

• Inkokt lax med dillmajonnäs, pressgurka och dillkokt potatis

• Pocherad hälleflundra med räkor, gräslökssås, potatispuré och picklade betor

• Grillad örtkycklingterrin med rostade höstprimörer och potatis serveras med dragonsky

• Kalvytterfilé med karamelliserad portvinslök, rostad potatis, höstprimörer och tryffelhollandaise

• Confiterad flankstek med rostade tomater, krämig senapspotatis och gremolata

• Enbärsbakad hjort med viltsky, höstprimörer, blomkålspuré och rostade hasselnötter

Dessert

• Creme brûlée med vanilj och färska hallon

• Färska bär och frukt med lättvispad grädde, maränger, chokladkolasås och Triftens vaniljglass

• Brownie med ljus chokladtryffel, lättvispad grädde och färska hallon

• Vaniljpannacotta med en äppelkompott och mandel- och havrecrunch

• Inkokta plommon på browniebotten med fluffig vaniljsås

• Chokladmousse fylld med karamellpannacotta serveras med färska bär och krispig nötchoklad

• Mango- och passionsfruktsbakelse – mousse i två lager på mandel- och kokos daquoisebotten, serveras med halloncoulis och färska bär

• Zuliakabakelse – hasselnötsmarängbotten, äggkräm och rostad mandel

Pris per person 3 rätter:
570 kronor

Pris per person förrätt och varmrätt:
475 kronor

Pris per person varmrätt och dessert:
415 kronor

Vi finns här!
boka@triften.se • 08 244 555