Buffé och mingel på Enebybergs Gård

Buffé, Mingel och den lite enklare måltiden

På Enebybergs Gård

Triftens bufféer är komponerade för att erbjuda säsongens bästa råvaror och passa för årstiden. Se detta som exempel på vad vi kan göra. Vi anpassar varje buffé efter önskemål, smaker och sammanhang.

Nedan hittar du förslag på snacks och snittar till drinken före middagen, fingerfood för mingelmiddagen, smörrebröd, wraps, smörgåstårta, sallad och poke bowl för den lite lättare måltiden.

Beställning för minst 20 personer. Priserna är per person och inklusive 12 procent moms.

Buffémiddagar

Triftens höstbuffé
Grönsallad med grillad svartrot och vinägrett
Citrusbakad blomkål med rostad pumpafrön
Sallad på picklade betor med chèvrecrème
Rödbetsbakad lax med pepparrot och spenat
Sotad hjort med picklade svamp
Grillad kyckling med citron och timjan
2 köket utvalda ostar med hemgjord marmelad
Surdegsbaguette och vispat smör
Pris per person: 495 kronor

Triftens festbuffé
Svenska primörer
Rostad potatis med örter
Höstsallad med senapsdressing
Chilirubbad lax med grillad citron
Rostbiff med picklade betor och svampcrème
Grillad kyckling med citron och timjan
2 av köket utvalda ostar med hemkokt marmelad
Triften Surdegsbaguette med vispat smör
Pris per person: 495 kronor

Triftens gröna
Falafel med myntayoghurt
Bakad rotselleri med rostade nötter och brynt smör
Quinoasallad med grillad pumpa, röd chili och svartkål
Citronbakad blomkål med böntabbouleh
Höstsallad med senapsdressing
Mozzarella med torkade tomater och basilika olja
Triftens Surdegsbaguette med vispat smör
Pris per person: 395 kronor

Triftens Smörgåsbord
Två sorters inlagd sill (efter säsong)
Stekt inlagd strömming med lök och morötter
Gräddfil och picklad rödlök
Västerbottenspaj
Triftens Skagenröra med dill, pepparrot och citron
Kall inkokt lax med pressgurka och dillmajonnäs
Rökt laxrulle med pepparrotskräm
Grillat kycklingbröst med citron och timjan
Rostbiff med svampcrème
Smör- och dillslungad potatis 

Av köket utvald ost
Surdegsbaguette och Triftens mörka Solroslimpa med vispat smör

Pris per person: 625 kronor

Italiensk buffé
Zucchini alla Griglia – Grillad zucchini med hyvlad parmesan, olivolja, cocktailtomater
Kronärtskockssallad med marinerade oliver, spenat och oregano
Mozzarella Caprese – Tomat och mozzarella med basilika och olivolja
Prosciutto é Melone – Parmaskinka med melon
Carpaccio di Bresaola – Tunnskuret nötkött med Parmigiano Regianno och ruccola
Vitello tonnato – Kalv med tonfisksås
Focaccia och Taleggio
Pris per person: 465 kronor

Meze – orientalisk buffé
Mhammara paprika och valnötsröra
Hummus
Baba ganoush – grillad aubergineröra
Tabbouleh
Falafel med myntyoghurt
Fetaostrullar med mynta
Lammspett med sju sorters kryddor
Kyckling shawarma med toum (vitlöksdipp)
Nybakat pitabröd
Pris per person: 465 kronor

Asiatisk fusion
Marinerad pak choi med ponzu, asiatiska gurka, salladslök och jordnötter
Risnudlar med morötter, lime och röd chili
Vietnamesiska vårrullar med king oyster, ostronskivling och citron vinägrett
Halstrad sojamarinerad lax med majonnäs
Ribs med karamelliserad ingefära och soja, sesamfrön
Kropek – Räkchips
Pris per person: 465 kronor

Snacks • Snittar • Smörrebröd • Wraps • Smörgåstårta • Sallad • Poke Bowl

Då det är gott med något att äta – en lite lättare lunch eller ett tilltugg före middagen, under ett mingel, vid en paus under ett möte eller vid den lite enklare mottagningen.

Minsta beställning för 10 personer av samma sak • Priserna anges per portion och inklusive 12 procent moms.

Snittar / Tilltugg
• Crostini med tapenade – 25 kronor
• Färskostcrème med örter och rostade solroskärnor – 35 kronor
• Confiterad flankstek med pepparrotscrème – 45 kronor
• Skagenröra med pepparrot, dill och citron – 45 kronor
• Kallrökt lax med gräslökscrème – 45 kronor

Fingerfood 
• Tartar på oxfile, västerbottenchips och tryffelmajonnäs – 75 kronor
• Ceviche med räkor, lime och chili – 75 kronor
• Halstrad tonfisk med sojamajonnäs och gravad avokadocrème – 75 kronor
• Sotad marinerad lax på hjärtsallad med böncrème – 75 kronor
• Jordärtskocksbark med algsallad (veg) – 65 kronor
• Högrevsslider (minihamburgare) – 75 kronor
• Socca (kikärtsplätt) med algkaviar och växtbaserad crème fraîche (vegansk) – 65 kronor
• Grillad Portabelloburgare med vegansk chilimajonnäs
• Tartar på pilgrimsmussla med krasseveloute och rågflarn – 75 kronor
• Halstrad sojamarinerad lax med majonnäs – 75 kronor
• Koreansk råbiff med srirachamajonnäs och kroepoek (räkchips) – 75 kronor
• Krispiga panerade kycklingfilé med chilidipp – 70 kronor
• Mini-crabcakes med salsa på mango, gurka, picklad rödlök och koriander – 75 kronor
• Rostade pepparmarinerade laxkuber serveras med avokadokräm och edamamebönor och örter – 75 kronor

Cocktailcanapé de lux
• Ankleverterrin med brioche, marmelad och marconamandlar
• Sikrom med smetana och rödlök
• Laxröra med pepparrotscrème
• Västerbottenbrûlé med bakade tomater och bränd gurka
• Tartar på oxfilé, tryffelmajonnäs och Västerbottenschips
• Konfiterad flankstek med gräslökscrème
• Manchego med fikonmarmelad och honungsrostade valnötter
• Avocadocrème med Belugalinser och blåbär
• Tartar på gulbetor med pepparrotscrème
Pris per styck: 55 kronor

Wraps
• Falafel, couscous och persiljesallad, limeyoghurt, rostade grönsaker – 115 kronor
• Skagen, pepparrot, dill, majonnäs, bladsallad -125 kronor
• Grillad kyckling, bacon, tomater, romansallad, gurka, caesardressing -125 kronor
• Kallrökt lax med pepparrotscrème, sallad, gurka, paprika och tomater – 135 kronor


Paj
serveras med side sallad, två sorters bröd, vispat smör och skivad ost
• Quiche Lorraine – ost och skinka
• Fetaost, spenat broccoli och tomater (vegetarisk)
• Kyckling, champinjoner, purjolök, soltorkade tomater
Serveras med sallad med färska grönsaker, bröd, smör och skivad ost
Pris per person: 175 kronor

Smörrebröd
• Kallrökt lax, färskost och picklad rödlök på rostat surdegsbröd – 75 kronor per styck
• Getost med säsongens marmelad och rostade mandlar på Triftens Solroslimpa – 65 kronor per styck
• Confiterad flankstek med dansk remoulad Triftens Solroslimpa – 75 kronor per styck

Smörgåstårta
Serveras uppskuren som bakelser, en bit per person.
• Räkor och lax – fyllning med skagenröra och kallrökt laxröra – 145 kr per bit
• Lufttorkad skinka och ost – fyllning med färskostcrème med oliver och gräslök – 115 kr per bit
• Kyckling – fyllning med fetaostcrème med soltorkade tomater – 135 kr per bit


Sallad
serveras med två sorters bröd och vispat smör
• Triftens räksallad med avokado, tomatsalsa, krämigt ägg and citron med Rhode Island
dressing
• Ceasarsallad med örtmarinerad kycklingbröst, rökt sidfläsk, parmesan och krutonger
• Rostade, picklade betor med friséesallad med chèvre, svartris, rostade pumpafrön och
rosmarin- honung- och citron vinägrett
Pris per person: 165 kronor

Ovanstående menyer gäller även för servering vid bokning av middag och fest på Karby Gård. Menypriset inkluderar möbler, dukning, linne,dekorationer samt personal 5 timmar vid bokning av buffémeny för minst 25 personer. Vid bokning på Karby Gård tillkommer lokalhyra. Lokalen hyrs av Karby Gårds förening, se Karby Gårds hemsida för mer information.


Hör av dig om du har frågor och behöver hjälp med idéer och andra förslag än ovanstående för att din bjudning ska bli så som du önskar – vi finns här!

boka@triften.se • 08 244 555