Kontakt och Hitta till Enebybergs Gård

Kontakt

TRIFTEN på Enebybergs Gård
boka@triften.se • 08 244 555

Rosenvägen 39 • 182 45 Enebyberg

Hitta

TRIFTEN på ENEBYBERGS GÅRD
Enebybergs Gård ligger i Enebyberg, precis där villakvarteren möter skogen och det vackra landskapet ned mot Rösjön som binder samman Danderyd, Täby och Sollentuna.
Kommer du med bil finns skylt mot Enebybergs Gård från Enebybergsvägen. Följ Rosenvägen till dess att vägen svänger vid förskolorna.

Här finns många barn och vägen är ett uppskattat promenadstråk så kör betydligt långsammare än hastighetsgränsen 30 km/h. 

Parkering:
Rosenvägen/Eneby skogsväg: Parkering tillåten 24 timmar längs med vägen enligt gällande trafikregler.
Gårdsplanen: Parkeringsförbud råder på hela gårdsplanen – förutom för dig med handikapptillstånd och för dig då du lämnar av passagerare och för leveranser.
Parkeringsplatsen vid förskolan/Rosenvägen 37: Parkering är tillåten på samtliga platser som inte är markerade för förskolan. Vardagar 8-17 har förskolans personal och besökare företräde till parkeringen – Kör sakta och visa hänsyn!

Bussar från Danderyds sjukhus, Täby Centrum och Täby Kyrkby/Vallentuna stannar i höjd med Enebytorg och därifrån är det en fin promenad som är omkring 700 meter lång.  Gång- och cykelvägen som löper genom allén tar dig hela vägen fram till gården.

Enebybergs Gård