Kontakt och Hitta till Enebybergs Gård

Kontakt

TRIFTEN på Enebybergs Gård
boka@triften.se • 08 244 555

Rosenvägen 39 • 182 45 Enebyberg

Hitta

TRIFTEN på ENEBYBERGS GÅRD
Enebybergs Gård ligger i Enebyberg, precis där villakvarteren möter skogen och det vackra landskapet ned mot Rösjön som binder samman Danderyd, Täby och Sollentuna.
Kommer du med bil finns skylt mot Enebybergs Gård från Enebybergsvägen. Följ Rosenvägen till dess att vägen svänger vid förskolorna.

Här finns många barn och vägen är ett uppskattat promenadstråk så kör betydligt långsammare än hastighetsgränsen 30 km/h. 

Parkering:
Gårdsplanen: På gårdsplanen finns 12 parkeringsplatser, varav en är reserverad för den med rörelsehinder. Parkera inte så att du hindrar framkomligheten. Vi får leveranser under dagarna till vår köksingång och i gårdens två flygelbyggnader bor familjer som har varsin parkeringsplats invid husen. 

Parkeringsplatsen vid förskolan/Rosenvägen 37: Parkering är tillåten på de platser som inte är markerade för förskolan. Vardagar 7-17 har endast förskolans personal och besökare rätt att parkera på markerade platser, övrig tid är det fri parkering på samtliga platser.
– Kör sakta och visa hänsyn!

Smultrongränd och Nypongränd: På tvärgatorna närmast Enebybergs gård finns ett antal parkeringsplatser för besökare. De är avgiftsfria och tillgängliga för alla.

Enebytorg: Med en kort promenad till Enebybersg gård finner du gott om parkeringsplatser på gatuplan och i garage 06-22:30. Här är det fri parkering med p-skiva i 2 timmar, därefter betalning. 

Bussar från Danderyds sjukhus, Täby Centrum och Täby Kyrkby/Vallentuna stannar i höjd med Enebytorg och därifrån är det en fin promenad som är omkring 700 meter lång.  Gång- och cykelvägen som löper genom allén tar dig hela vägen fram till gården.

Enebybergs Gård