Mingel, mottagning, möte – för catering

Lite lättare – till mingel och den lättare måltiden

Då det är gott med något att äta – en lite lättare lunch eller ett tilltugg före middagen, under ett mingel, vid en paus under ett möte eller vid den lite enklare mottagningen.

Snacks och snittar till drinken före middagen, fingerfood för mingelmiddagen, smörrebröd, wraps, smörgåstårta, sallad och paj för den lite lättare måltiden.

Minsta beställning för 15 personer av samma rätt • Priserna anges per portion och inklusive 12 procent moms.
Vi anpassar för allergier. För enstaka portioner anpassade för dieter och personliga preferenser så som LCHF, Paleo, Keto, GI, tillkommer 50 kronor per portion.

Tilltugg/Snacks
• Crostini med tapenade
• Rotfruktschips
• Marconamandlar
• Marinerade oliver
Pris 45 kronor per portion

Snittar
• Örtkräm och rostade solroskärnor – 40 kronor
• Ostkräm på lagrad hårdost med hemkokt marmelad – 45 kronor
• Laxröra med grovkornig senap – 50 kronor
• Skagenröra med dill, citron och pepparrot – 50 kr
• Rökt viltstek med pepparrotskräm – 50 kronor

”Plock”
• Charkbricka – salami och lufttorkad skinka, oliver, picklad minigurka, Triftens fröknäcke och surdegsbröd, vispat smör 125 kr
• Ostbricka med lagrad hård- och krämig ost, Triftens marmelad, fröknäcke och crostini, frukt, vispat smör 125 kr

Fingerfood 
med kött
• Triftens baguette fylld med rostbiff med grovkornig senapsmajonnäs, ruccola och pickad rödlök
• Tartar på oxfilé, västerbottenchips och tryffelmajonnäs
• Råbiff med srirachamajonnäs och kroepoek (räkchips)
• Krispig panerad kycklingfilé med chilidipp

Pris per st: 75 kronor

med fisk och skaldjur
• Laxtartar med picklade senapsfrön på gulbetsfolie och västerbottenchips
• Minipizza med ansjovis och parmesan (toastmelba med fyllning)
• Ceviche med räkor, lime, gurka och chili
• Halstrad tonfisk med sojamajonnäs och gravad avokadocrème
• Minicrabcakes med dijonnaise och gurka
• Halstrad sojamarinerad lax med limemajonnäs på hjärtsallad
Pris per st: 75 kronor

vegetariskt och veganskt
• Krispig polenta med spenat och stekt svamp (vegansk)
• Jordärtskocksbark med algsallad (veg)
• Socca (kikärtsplätt) med algkaviar och växtbaserad crème fraîche (vegansk)
Pris per st: 70 kronor

Cocktailcanapé de lux
• Sikrom med smetana och rödlök
• Kallrökt lax med pepparrotscrème
• Västerbottenbrûlé med bakade tomater och bränd gurka
• Tartar på oxfilé, tryffelmajonnäs och Västerbottenschips
• Crème på lupinbönor med picklad rödlök på fröknäcke bröd (vegansk)
• Avocadocrème med belugalinser och blåbär
• Gråärtorcrème med rårörd lingon och pepparort (vegansk)
• Manchego med hemgjord plommonmarmelad och honungsrostad valnötter
Pris per styck: 60 kronor

Wraps
• Falafel, couscous- och persiljesallad , limecreme, rostade grönsaker – 125 kr
• Skagen, pepparrot, dill, majonnäs, bladsallad, gurka – 135 kr
• Grillad kyckling, bacon, tomater, romansallad, gurka, caesardressing – 135 kr
• Kallrökt lax med pepparrotscrème, sallad, gurka, picklade rödkål och tomater – 135 kr

Paj
serveras med side sallad, två sorters bröd, vispat smör och skivad ost
• Quiche Lorraine – ost och skinka
• Fetaost, spenat broccoli och tomater (vegetarisk)
• Kyckling, champinjoner, purjolök, soltorkade tomater
Serveras med sallad med färska grönsaker, bröd, smör och skivad ost
Pris per person: 175 kronor

Smörrebröd
• Kallrökt lax, örtcreme och picklad rödlök på surdegsbröd
• Chilirubbad flankstek med dansk remoulad på Triftens Solroslimpa
• Gotländska picklade betor med chevre créme på Triftens Solroslimpa
• Rosmarinkyckling med rostade äpplen och limemajonnäs på Triftenlimpa
Pris per styck 80 kronor | Tre olika sorter 215 kronor

Smörgåstårta
• Räkor och lax – fyllning med skagenröra och laxröra – 135 kr/bit
• Lufttorkad skinka och ost – fyllning med örtcrème och oliver 110 kr/bit
• Säsongens grönsaker med kikärtor och paprikaröra 110 kr/bit
Serverad som bakelser, tillkommer 10 kronor per bit.

Sallad
serveras med två sorters bröd och vispat smör
• Triftens räksallad med avokado, tomater, krämig ägg, citron med Rhode Island dressing
• Caesarsallad med örtmarinerat kycklingbröst, rökt sidfläsk, parmesan och krutonger
• Rostade och picklade gotländska betor med romansallad, chèvre, svartris, rostade pumpafrön och honung- och citronvinägrett
• Sallad Nicoise med tonfisk, romansallad, tomater, potatis, krämig kokt ägg och haricots verts
Pris per person: 160 kronor

Mottagning i samband med begravning – vi arrangerar Minnesstunder.

Följ länken för mer information.
Minnesstund för catering

Hör av dig om du har frågor och behöver hjälp med idéer och andra förslag än ovanstående för att din tillställning ska bli så som du önskar – vi finns här!

boka@triften.se • 08 244 555