Lite lättare – till mingel och den lättare måltiden
Då det är gott med något att äta – en lite lättare lunch eller ett tilltugg före middagen, under ett mingel, vid en paus under ett möte eller vid den lite enklare mottagningen.
Snacks och snittar till drinken före middagen, fingerfood för mingelmiddagen, smörrebröd, wraps, smörgåstårta, sallad och paj för den lite lättare måltiden.
Minsta beställning för 15 personer av samma sak • Priserna anges per portion och inklusive 12 procent moms.
Snittar / Tilltugg
• Crostini med tapenade – 25 kronor
• Örtkräm och rostade solroskärnor – 40 kronor
• Ostkräm på lagrad hårdost med hemkokt marmelad – 45 kronor
• Laxröra med grovkornig senap – 45 kronor
• Rökt viltstek med pepparrotskräm – 45 kronor
• Charkbricka – lufttorkad skinka, rökt skinka, salami, oliver, Triftens fröknäcke, surdegsbaguette och vispat smör – 105 kronor per person
• Ostbricka – brieost, grönmögelost, lagrad hårdost, Triftens marmelad, frukt, Triftens fröknäcke, crostini och vispat smör – 105 kronor per person
Fingerfood
med kött
• Rostbiff slider med ruccola, smulost och grovkornig senapsmajonnäs – 70 kronor
• Pimentos de padron med fyllning och sidfläsk – 70 kronor
• Tartar på oxfile, västerbottenchips och tryffelmajonnäs – 70 kronor
• Råbiff med kapris och picklad schalottenlök i bladsallad, toppad med srirachamajonnäs – 70 kronor
• Krispig panerad kycklingfilé med chilidipp- 60 kronor
• Kalkonfärsbiffar med picklad kålsallad och citronyoghurt- 70 kronor
• Parmaskinka med melon och balsamico – 60 kronor
med fisk och skaldjur
• Ceviche med räkor, lime och chili – 70 kronor
• Halstrad tonfisk med chilimajonnäs och gravad avokadokräm – 70 kronor
• Sotad marinerad lax med bönkräm på hjärtsallad- 70 kronor
• Mini-crabcakes med dijonnäs och gurka – 70 kronor
vegetariskt och veganskt
• Chèvre, päron, valnötter och balsamico på Triftens surdegsbröd – 65 kronor
• Socca (kikärtsplätt) med algkaviar och växtbaserad crème fraîche (vegansk) – 60 kronor
• Vietnamesisk vårrulle med svamp och grönsaker, serveras med dippsås (vegansk) – 65 kronor
• Jordärtskocksbark med algsallad (vegansk) – 65 kronor
Cocktailcanapé de lux
• Skagenröra med dill, citron och pepparrot
• Sikrom med smetana och rödlök
• Kallrökt lax med örtpepparrotskräm och rom
• Västerbottenbrûlé med bakade tomater och säsongens sparris
• Tartar på oxfilé, tryffelmajonnäs och Västerbottenschips
• Confiterad flankstek med gräslökskräm
• Lupinkräm med picklad lök och krasse på fröknäcke (vegan)
• Manchego med fikonmarmelad och honungsrostade valnötter
Pris per styck: 55 kronor
Wraps
• Falafel, persiljesallad, citronkräm och rostade grönsaker – 115 kronor
• Skagen, pepparrot, dill, majonnäs och bladsallad – 135 kronor
• Ceasar – grillad kyckling, bacon, tomater, romansallad, gurka och caesardressing – 125 kronor
• Lax med picklad spetskål, sallad, gurka, spenat, sallad och gräslökskräm – 135 kronor
Paj
serveras med side sallad, två sorters bröd, vispat smör och skivad ost
• Quiche Lorraine – ost och skinka
• Fetaost, spenat broccoli och tomater (vegetarisk)
• Kyckling, champinjoner, purjolök, soltorkade tomater
Serveras med sallad med färska grönsaker, bröd, smör och skivad ost
Pris per person: 175 kronor
Smörrebröd
• Ugnsrostade gotländska betor med timjan och chèvrekräm på surdegsbröd – 75 kronor per styck
• Kallrökt lax, örtkräm och picklad rödlök på surdegsbröd – 80 kronor per styck
• Getost med säsongens marmelad och rostade mandlar på Triftens Solroslimpa – 75 kronor per styck
• Confiterad flankstek med dansk remoulad på Triftens Solroslimpa – 80 kronor per styck
• Skagenröra med citron, pepparrot och dill på surdegsbröd – 80 kronor per styck
Smörgåstårta
• Räkor och lax – fyllning med skagenröra och kallrökt laxröra – 125 kronor per bit
• Lufttorkad skinka och ost – fyllning med färskostkräm med oliver och gräslök – 105 kronor per bit
• Röra på kikärtor och grönärtor med säsongens grönsaker som garnering – 105 kronor per bit
Serverad som bakelser, tillkommer 10 kronor per bit.
Sallad
serveras med två sorters bröd och vispat smör
• Triftens räksallad med avokado, tomatsalsa, krämigt ägg, citron och Rhode Island dressing
• Caesarsallad med örtmarinerad kycklingbröst, rökt sidfläsk, parmesan och krutonger
• Rostade, picklade betor med frisésallad, chèvre, tabbouleh, rostade pumpafrön och
en vinägrette på rosmarin, honung och citron
Pris per person: 155 kronor
Mottagning i samband med begravning – vi arrangerar Minnesstunder.
Följ länken för mer information.
Minnesstund för catering

Hör av dig om du har frågor och behöver hjälp med idéer och andra förslag än ovanstående för att din tillställning ska bli så som du önskar – vi finns här!
boka@triften.se • 08 244 555