Triften på ENEBYBERGS GÅRD

Triften – nu på Enebybergs Gård! 

Mitt i pandemin öppnade sig en fantastisk möjlighet – att få välkomna Triftens nya och gamla gäster till Enebybergs Gård!

Efter en utmanande tid med stora prövningar vill vi se framåt. Med stark tilltro till vårt erbjudande, och med stor ödmjukhet inför uppgiften har nu Triften flyttat in i vackra och fint nyrenoverade Enebybergs Gård.

Gården har fått behålla sin gamla stil och charm och samtidigt anpassats för en effektiv arbetsplats med god tillgänglighet och service för våra gäster. Tänk att det finns fungerande eldstäder i alla rum!

Konferens, möten och fest

Vi erbjuder möten, konferenser, fester, event och mottagningar – för större och mindre sällskap, alla dagar i veckan.

Våra mötesrum har utrustats med modern konferensteknik och ändamålsenliga möbler anpassade till rummens karaktär.  Med eget kök och bageri och duktig personal med stor kunskap om mat, dryck och service erbjuder vi skräddarsydda arrangemang för alla sorters möten – för alla tillfällen.

Vi har redan smugit igång och genomfört ett par konferensdagar och middagar medan vi arbetar för att få allt i ordning – till jul!

JUL PÅ TRIFTENS VIS – vi öppnar på ”riktigt”

Den 24 november slår vi upp portarna och bjuder in till JUL PÅ TRIFTEN – PÅ ENEBYBERGS GÅRD. Ett traditionellt julfirande, med allt du kan önska på julbordet. 

Från och med julen 2021 kommer Enebybergs Gård vara en plats för alla – inte endast för förbokade sällskap och större event, utan en plats att mötas på för familjemiddagen, fikapausen under promenaden och lunchmötet under arbetsdagen. Huset är tillräckligt stort och flexibelt med många rum att vi kommer att kunna skapa en plats där många kan mötas samtidigt. 

Hitta hit

Platsen som ligger så centralt men ändå för sig själv just där bostadsområdet tar slut och skogen tar vid ger allt vi kan önska. Goda kommunikationer och lätt att hitta hit och samtidigt en plats lite vid sidan av för lugna möten, en bit undan stressen och med den fina parken gör att Enebybergs Gård är som gjord för allt som Triften erbjuder.

VÄLKOMMEN!

Nu kliar det i fingrarna och vi är otåliga att få ordning på allt så att vi kan öppna på riktigt och träffa er alla på Enebybergs Gård!

Varmt välkomna till oss!

boka.enebyberg@triften.se • 08 244 555
Rosenvägen 39 • 187 45 Enebyberg