Buffé och mingel på Enebybergs Gård

Buffé, Mingel och den lite enklare måltiden

På Enebybergs Gård

Triftens bufféer är komponerade för att erbjuda säsongens bästa råvaror och passa för årstiden. Se detta som exempel på vad vi kan göra. Vi anpassar varje buffé efter önskemål, smaker och sammanhang.

Nedan hittar du förslag på snacks och snittar till drinken före middagen, fingerfood för mingelmiddagen, smörrebröd, wraps, smörgåstårta, sallad och poke bowl för den lite lättare måltiden.

Beställning för minst 20 personer. Priserna är per person och inklusive 12 procent moms.

Buffémiddagar

Lätta sommarbuffén
Grönsallad med mjukbakade Vikentomater och vinaigrette
Variation på morötter
Örtgrillad flanksteak med Nobissås
Rödbetsbakad lax med vattenkrasse och pepparrot
Potatissallad med sommarprimörer
Två utvalda ostar med Triftens marmelad
Surdegsbaguette och vispat smör
Pris per person: 365 kronor

Triftens sommarbuffé
Rostbiff med picklade betor och svampcrème
Räksallad med säsongenss sparris, gräslök, tomater, handskalad räkor och citronvinaigrette
Rödbetsbakad lax med pepparrot och vattenkrasse
Grillad kyckling med citron och timjan
Svenska primörer
Fransk potatissallad
Två av köket utvalda ostar med hemkokt marmelad
Trädgårdssallad med dressing
Surdegsbaguette och vispat smör
465 kronor per person

Triftens festbuffé
Triftens Skagenröra med pepparrot, dill och citron
Helgrillad chilirubbadlax med citronaioli
Nattbakad confiterad flankstek med vitlök och örter
Krämig potatissallad med äpple, picklade senapsfrön och dijon 
Grönkålssallad med rostade marconamandlar, parmesan och honungsdressing 
Surdegsbaguette med vispat smör

Pris per person: 375 kronor

Meze – orientalisk buffé
Fetaostrullar med mynta
Mhammara – paprika och valnötsröra
Hummus – kikärtor – sesamdipp
Baba ganoush – grillad aubergineröra
Lammspett med sju sorters kryddor
Kyckling shawarma med toum (vitlöksdipp)
Tabbouleh
Falafel med tomatsalsa
Nybakat pitabröd

Pris per person: 425 kronor

Triftens skärgårds/smörgåsbord
Två sorters inlagd sill (efter säsong)
Stekt inlagd strömming med lök och morötter
Gräddfil och picklad rödlök
Kall inkokt lax med pressgurka och dillmajonnäs
Rökt laxrulle med pepparrotskräm
Västerbottenspaj
Grillat kycklingbröst med citron och timjan
Rostbiff med svampcrème
Smör- och dillslungad potatis 

Av köket utvald ost
Surdegsbaguette och Triftens mörka Solroslimpa med vispat smör

Pris per person: 485 kronor

Triftens gröna
Nattbakad rotselleri med rostade frön (solroskärnor och pumpakärnor) och brynt smör
Quinoasallad med grillad butternutpumpa, röd chili och svartkål
Falafel med myntayoghurt
Citronbakad blomkål med böntabbouleh

Svenska primörer med hyvlad parmesan och örter
Trädgårdssallad med honungsdressing
Mozzarella med semitorkade tomater och basilikaolja
Surdegsbaguette med vispat smör

Pris per person: 385 kronor

Asiatisk fusion
Marinerad pak choi med ponzu, asiatisk gurka, salladslök och cashewnötter
Risnudelsallad med morötter, lime och röd chili
Sojamarinerad halstrad lax med majonnäs
Koreansk råbiff med srisacha majonnäs och kroepoek (räkchips)
Vietnamesiska vårrullar med king oyster, ostronskivling och citronvinaigrette
Ribs med karamelliserad ingefära, soja och sesamfrön

Pris per person: 485 kronor

Snacks • Snittar • Smörrebröd • Wraps • Smörgåstårta • Sallad • Poke Bowl

Då det är gott med något att äta – en lite lättare lunch eller ett tilltugg före middagen, under ett mingel, vid en paus under ett möte eller vid den lite enklare mottagningen.

Minsta beställning för 10 personer av samma sak • Priserna anges per portion och inklusive 12 procent moms.

Snittar / Tilltugg
• Crostini med tapenade – 25 kronor
• Färskostcrème med örter och rostade solroskärnor – 35 kronor
• Rökt viltstek med pepparrotscrème – 45 kronor
• Skagenröra med pepparrot, dill och citron – 45 kronor
• Kallrökt lax med gräslökscrème – 45 kronor

Fingerfood 
• Tartar på oxfile, västerbottenchips och tryffelmajonnäs – 75 kronor
• Ceviche med räkor, lime och chili – 75 kronor
• Halstrad tonfisk med sojamajonnäs och gravad avokadocrème – 75 kronor
• Sotad marinerad lax på gemsallad med böncreme – 75 kronor
• Jordärtskocksbark med algsallad (veg) – 65 kronor
Högrevsslider (mini hamburgare) – 75 kronor
• Socca (kikärtsplätt) med algkaviar och växtbaserad crème fraîche (vegansk) – 65 kronor
• Tartar på pilgrimsmussla med krasseveloute och rågflarn – 75 kronor
• Halstrad sojamarinerad lax med majonnäs – 75 kronor
• Koreansk råbiff med srirachamajonnäs och kroepoek (räkchips) – 75 kronor
• Krispiga panerade kycklingfilé med chilidipp – 70 kronor
• Mini-crabcakes med salsa på mango, gurka, picklad rödlök och koriander – 75 kronor
• Rostade pepparmarinerade laxkuber serveras med avokadokräm och edamamebönor och örter – 75 kronor 

Cocktailcanapé de lux
• Sikrom med smetana och rödlök
• Laxtartar med senapsmajonnäs, kapris och sikrom
• Västerbottensbrûlé med bakade tomater och säsongens sparris

• Bakad rotselleri med syltat äpplen och valnötter
• Tartar på oxfilé, tryffelmajonnäs och Västerbottenschips
• Confiterad flankstek med gräslökscréme
Pris per portion: 50 Kronor

Wraps
• Falafel, couscous och persiljesallad, limeyoghurt, rostade grönsaker – 105 kronor per styck

• Skagen, räkor, pepparrot, dill, majonnäs, sallad – 135 kronor per styck
• Caesar – grillad kyckling, krutonger, bacon, tomater, romansallad, caesardressing – 135 kronor per styck


Paj
serveras med side sallad, två sorters bröd, vispat smör och skivad ost
• Quiche Lorraine – ost och skinka
• Fetaost, spenat broccoli och tomater (vegetarisk)
• Kyckling, champinjoner, purjolök, soltorkade tomater
Serveras med sallad med färska grönsaker, bröd, smör och skivad ost
Pris per person: 175 kronor

Smörrebröd
• Krämigt ägg, nobisdressing, picklad fänkål och krasse på surdegsbröd – 65 kronor per styck
• Kallrökt lax, färskost och picklad rödlök på rostat surdegsbröd – 75 kronor per styck
• Getost med säsongens marmelad och rostade mandlar på Triftens Solroslimpa – 65 kronor per styck
• Konfiterad flankstek med dansk remoulad Triftens Solroslimpa – 75 kronor per styck

Smörgåstårta
Serveras uppskuren som bakelser, en bit per person.
• Räkor och lax – fyllning med skagenröra – 135 kr per bit
• Lufttorkad skinka och ost – fyllning med färskostcrème med oliver och gräslök – 115 kr per bit
• Kyckling – fyllning med fetaostcrème med soltorkade tomater – 115 kr per bit


Sallad
serveras med två sorters bröd och vispat smör
• Triftens räksallad med avokado- och tomatsalsa and tomato salsa, krämigt ägg and citron- och chiliyoghurt
• Ceasarsallad med rosmarinmarinerat kycklingbröst, rökt sidfläsk, parmesan och krutonger
• Rostade, picklade betor med friséesallad med chèvre, svart råris, rostade pumpafrön och rosmarin- honung- och citronvinaigrette
Pris per person: 165 kronor

Hör av dig om du har frågor och behöver hjälp med idéer och andra förslag än ovanstående för att din bjudning ska bli så som du önskar – vi finns här!

boka@triften.se • 08 244 555