Vi är Triften

Vi arbetar för att göra gott

På Triften arbetar vi som brinner för god och bra mat. Vi vill dela med oss av vår kunskap, kreativitet och energi.

Du träffar Triftens kökschef My tillsammans med Waiel, Helena och Josephine i köket. Malin och Dasha står bakom allt gott från bageriet och konditoriet. I matsalen träffar du bland annat Cindy och Josefin och Jenny som är sommelier.

Jenny hjälper dig när du ska boka fest och mottagning hos oss på Triften, hemma eller annan lokal. Triftens Restaurangchef Jimmi hjälper företag och föreningar med allt som behövs för ett lyckat event, luncher, konferenser och möten.


Det är jag som har startat Triften!

Drivkraften bakom Triften är min önskan att göra världen till en bättre plats att leva på, för oss idag och för våra barn i morgon.

Jag heter Stina Wallster och jag har arbetat med flertalet av de arbetsuppgifter som finns på en restaurang. Jag har utbildat mig inom konditori och bageri men framför allt inom ekonomi, marknadsföring och ledarskap. Efter att ha arbetat en tid som restaurangchef lämnade jag restaurangbranschen och har sedan dess bland annat arbetat som ekonomichef och drivit ett litet it-bolag.

Jag bor med min familj i Täby och nu vill jag ge mer Triften till förorten!