Middag och helg på Enebybergs Gård

Middag på Enebybergs Gård

MIDDAG SERVERAS

torsdag 17-21 • fredag 17 – 22 • lördag 12 -22 • söndag 12 – 21
(bordsbokning torsdag och söndag till 20 • fredag och lördag till 21)


Boka gärna bord

ONLINE-BOKNING 
e-post: boka.enebyberg@triften.se 
telefon: 08 244 555 

Boka bord samma kväll?
Ring oss gärna då vi kan ha fullt upp och inte alltid hinner besvara alla mail!

MENY

Förrätt

Triftens Toast Skagen • 185 kr
med pepparrot och dill på ljust smörstekt surdegsbröd, serveras med liten sallad med gurka och tomater

Kantarelltoast • 175 kr
gräddstuvade kantareller på smörstekt surdegsbröd med riven parmesan

Sotad lax • 165 kr
med pucklat äpple, brynt smör, pinjenötter och gurka

BBQ Vattenmelon- och tomatsallad • 165 kr
med getostkräm och basilika dressin

Bakad camembert • 175 kr
med nötter, honung, päron och slätrakade betor

Huvudrätt

”Dagens fångst” • 345 kr
med tryffelhollandaise, smörstekt svamp och dillslungad potatis

Triftens Fiskgryta • 245 kr
med lax och torsk, serveras med räkor, aioli och krutonger

Confiterad flankstek • 295 kr
med rostad tomat, krämig senapspotatis och gremolata

Köttbullar • 185 kr
med lingon, inlagd gurka, gräddsås och kokt potatis

Svamprisotto • 215 kr
med grana padano, nötter och grönkål

Dessert

Chokladtryffel • 55 kr

Triften glass • 95 kr
serveras med bär och vispad grädde

Raffaello mousse • 105 kr
serveras med färska bär

I de allra flesta fall kan ni stanna hos oss hela kvällen, men vi räknar med att en middag tar upp till 2,5 timmar och att vi därefter kan behöva ert bord till andra gäster. Vill ni stanna länge är vi därför tacksamma för att ni berättar det för oss så att vi kan planera för det.
Varmt välkomna!