Kärleken firas den 14 februari!
Kärleksfull trerättersmeny att avnjuta hos oss på Enebyberg Gård – eller där du är.

MENY
Förrätt
Halstrad tonfisk
med avokado, avrugakaviar och gravadcitronemulsion
Avocadosallad
med sotad chèvre och honung på ruccolasallad och crema di balsamico
Huvudrätt
Skreitorsk
picklade gulbetor, fänkål, champagnesås, dillolja, kapris och potatispuré
Oxfilé
confiterade grönsaker, potatisterrin med tryffel och krispig purjolök samt Madeirasås
Ugnsrostad Butternutpumpa
med frasig pamigiano och panko, pistagepesto, kronärtskocka och Arancini a la Norma
Dessert
Valentine
Hallon- och chokladmousse på browniebotten och färska bär
För BARNEN, upp till 10 år, betalar ni 45 kronor per år för hela menyn. Vi anpassar förstås rätterna efter barnens ålder och barnens önskemål.
Utöver menyn kan barnen också välja våra fina Köttbullar med lingon, inlagd gurka, gräddsås och potatis, 25 kronor x barnens ålder.
Boka bord / Beställ för avhämtning – senast den 12 februari!
Hos oss – pris per person: 625 kronor
Där du är – pris per person: 545 kronor
Vår Kärleksfulla meny erbjuds endast den 14 februari och för dig som har bokat i förväg.
Ni som vill avnjuta middagen där du är beställer för minst två personer och ni hämtar när det passar er på Enebybergs gård. Ange gärna vid beställning ungefär vilken tid du önskar hämta.
BESTÄLLNING FÖR AVHÄMTNING: e-post boka@triften.se
Betalning med kort eller Swish vid upphämtning. Med din meny följer enkla tips inför servering och det är bra om det finns tillgång till spis och ugn.
Boka bord
• ONLINE-BOKNING
• Ring 08 244 555
• E-post: boka.enebyberg@triften.se
Vi har inte alla våra bord tillgängliga för on-linebokning.
Större sällskap, kort varsel eller ändra befintlig bokning – ring eller skicka e-post – vi kan säkert hjälpa dig!
FREDAGSKASSE
Fredagen den 21 februari
Fredagen den 28 februari
Fredagen den 7 mars
Amuse bouche
Veckans soppa
Förrätt
Zucchini fylld med feta- och ricottaost, serveras med tomater, majssalsa och Triftens potatischips
Varmrätt
Konfiterat anklår med potatisgratäng, karamelliserad lök, rosmarinstekt svamp, lingon och madeirasås
eller
Rödbetor och sötpotatis rostade i brynt smör, serveras med tsatsiki och spenat- och fetaostsallad
Dessert
Blåbärstartelette med italiensk maräng
Amuse bouche
Fredagens soppa
Förrätt
gravad lax med avokadokräm, sallad med picklade gulbetor och rädisor och Triftens knäckebröd
Varmrätt
Lågtempererad hjortytterfilé med tryffelpotatisterrin, grönpepparsås och konfirmerade grönsaker
eller
Rostade kikärtor och broccoli, serverad med en medelhavsinspirerad quinoasallad och Tahini- och yoghurtdressing
Dessert
Vaniljkpannacotta med kardemummakokta äpplen
Amuse bouche
Veckans soppa
Förrätt
Fisktacos med picklade grönsaker, avokado- och tomatsalsa, koriander och srirachayoughurt
Varmrätt
Grillad entrecôte med rostad potatis, bearnaisesås, haricots verts och sallad med marinerad broccoli
eller
Tabbouleh med rostad aubergine, granatäpple och myntadressing
Dessert
Brownie med hallontryffel och färsk bär
BESTÄLL TRIFTENS FREDAGSKASSE
Beställ för avhämtning – senast torsdag klockan 12 – dagen innan avhämtning!
Pris per person: 445 kronor
Endast varmrätt: 275 kronor
Triftens FREDAGSKASSE beställs för minst två personer. Ni kan beställa olika varmrätter och ni hämtar när det passar er på ENEBYBERGS GÅRD från lunch och framåt. Ange datum för hämtning och vid vilken tid du önskar hämta.
BESTÄLLNING FÖR AVHÄMTNING: e-post boka@triften.se
Betalning med kort eller Swish vid upphämtning. Med din meny följer enkla tips inför servering och det är bra om det finns tillgång till spis och ugn.