Vi arbetar för att göra gott

På Triften arbetar vi som brinner för god och bra mat. Vi vill dela med oss av vår kunskap, kreativitet och energi.

Du träffar My i köket, Mina-Marie i bageriet och konditoriet och Jimmi i matsalen.

Det är jag som har startat Triften!

Drivkraften bakom Triften är min önskan att göra världen till en bättre plats att leva på, för oss idag och för våra barn i morgon.

Jag heter Stina Wallster och jag har arbetat med flertalet av de arbetsuppgifter som finns på en restaurang. Jag har utbildat mig inom konditori och bageri men framför allt inom ekonomi, marknadsföring och ledarskap. Efter att ha arbetat en tid som restaurangchef lämnade jag restaurangbranschen och har sedan dess bland annat arbetat som ekonomichef och drivit ett litet it-bolag.

Jag bor med min familj i Täby och nu vill jag ge mer Triften till förorten!

Foto: Carina Vikarby
    foto: Carina Vikarby