Triften RESTAURANG

Välkommen till Triften STOCKHOLMSVÄGEN!

Sommar på Triften

Vi har nu stängt på Triften på Stockholmsvägen och hänvisar våra gäster till vår restaurang i HÄGERNEHOLM och våra erbjudanden om HEMLEVERANS.

Hela sommaren träffas TRIFTEN på STRANDEN. På Hägernässtrand ställer vi upp vår buss, fylld med fika, smörgåsar, sallader, kall drycker och nybakat från vårt bageri. Alla dagar 11-16. 

Ha en riktigt härlig sommar och varmt välkomna till oss i augusti då vi hoppas att allt ska vara som vanligt igen och att Triften kan hålla öppet från tidigt till sent med allt du önskar av frukost, lunch, middag, fika, bar och butik.

På grund av den rådande situationen har vi tvingats att minska på våra öppettider. Vi tar en vecka i taget och hoppas att vi snart kan öppna som vanligt igen!

Triften Hägerneholm har öppet från den 22 juni:

Frukost från 8

Lunch och Middag måndag – fredag från 11 • lördag – söndag från 12

Kan du inte komma till oss kommer vi till dig. Nybakat bröd, lunch, middag och sötsaker för hemleverans!

Ta hand om varandra!

Är ni ett större sällskap som vill komma till oss under den här perioden håller vi gärna öppet även kvällstid – hör av er!

På Triften Stockholmsvägen ligger Triftens Bageri där allt matbröd, desserter, tårtor och kakor bakas – att äta hos oss eller att ta med härifrån. Vi tar emot beställningar av smått och stort – av sött och salt!

I Triftens hus med två matsalar, chambre separée, bar och uteservering finns gott om plats för goda möten!

Hos oss träffas man för frukostklubbar, lunchnätverk, konferenser, middagar, mingel, fester, dopmottagningar, bröllop och minnesstunder – och alla slags event med goda möten. 

Ring oss: 08 244 555
Skicka e-post: boka@triften.se
Boka bord: ONLINE-BOKNING