Triften RESTAURANG

Välkommen till Triften STOCKHOLMSVÄGEN

På grund av rådande restriktioner har vi tvingats att TILLFÄLLIGT stänga vår restaurang på Stockholmsvägen och hänvisar våra gäster till Triftens HÄGERNEHOLM och våra erbjudanden om HEMLEVERANSER

Kan du inte komma till oss kommer vi till dig. Nybakat bröd, lagad mat och sötsaker för hemleverans!

Är ni ett sällskap som vill komma till oss öppnar vi gärna för er – hör av er!

Triften HÄGERNEHOLM har öppet från tidigt till sent. Här serveras Frukost från 8 måndag – lördag, Lunch från 11 måndag – fredag och Middag tisdag – fredag från 17 • lördag från 12.

Triften levererar hem eller till jobbet – nybakat bröd, lunch, middag och sötsaker. För det lite större sällskapet ordnar Triften catering allt du önskar.

Ta hand om varandra!

På grund av den rådande situationen har vi tvingats att minska på våra öppettider. Vi tar en vecka i taget och hoppas att vi snart kan öppna för frukost och middag som vanligt igen!


På Triften Stockholmsvägen ligger Triftens Bageri där allt matbröd, desserter, tårtor och kakor bakas – att äta hos oss eller att ta med härifrån. Vi tar emot beställningar av smått och stort – av sött och salt!

I Triftens hus med två matsalar, chambre separée, bar och uteservering finns gott om plats för goda möten!

Hos oss träffas man för frukostklubbar, lunchnätverk, konferenser, middagar, mingel, fester, dopmottagningar, bröllop och minnesstunder – och alla slags event med goda möten. 

Ring oss: 08 244 555
Skicka e-post: boka@triften.se
Boka bord: ONLINE-BOKNING