Triftens lokaler

I Triftens hus finns tre matsalar och en välkomnande lounge med bar samt uteservering och balkong.

HELA HUSET

För det lite större eventet – festen, minglet, utställningen, vernissagen, kick-offen eller andra tillfällen att mötas många kan man fylla hela huset.

I Triftens två Matsalar och Chambre Separée ryms drygt 100 personer.

I lokalerna finns wi-fi och är utrustade med projektor, duk och ljud samt blädderblock. Önskas annan teknik och utrustning hyr vi in för ert speciella tillfälle.

MATSALEN

I matsalen äter upp till 60 personer lunch eller middag. Matsalen går att hyra för ditt sällskap och kan disponeras i sin helhet i samband med måltid för större sällskap.

Här hålls möten och sällskap på upp till 40 personer sitter bekvämt i skolsittning eller i öar. Är ni fler möbleras Matsalen för biosittning eller mingel för upp till 60.

Lokalen är ljus och lugn i vitt och grönt. Det fria läget släpper in mycket dagsljus som skuggas av sköna, gröna linnegardiner.

Matsalen har egen garderob, toalett och utgång till balkong och uteplats för bensträckare i friska luften.

CHAMBRE SEPARÉE

Den intima middagen eller ostörda lunchen avnjuts gärna i Triftens Chambre Separée. Upp till tolv personer serveras här.

Kombinera måltid med möte.  Rummet lämpar sig väl för styrelser, arbetsgrupper eller andra mindre sällskap. Chambre Separée erbjuder styrelsesittning för 10 – 12 personer i ljus och lugn miljö.