Middag och helg på Enebybergs Gård

Helg på Enebybergs Gård

tempImageUkSA0d

ÖPPET
Öppet
fredag 17-22 • lördag 11-22 • söndag 11-20
sommaröppet
7 juli – 24 augusti • torsdag – lördag
klockan 11-22, söndag 11-20 (bordsbokning till 21, söndag 19)

Boka gärna bord!
boka.enebyberg@triften.se
08 244 555

Boka bord samma kväll? Ring oss gärna då vi kan ha fullt upp och inte alltid hinner besvara alla mail!

I de allra flesta fall kan ni stanna hos oss hela kvällen, men vi räknar med att en middag tar upp till 2,5 timmar och att vi därefter kan behöva ert bord till andra gäster. Vill ni stanna länge är vi därför tacksamma för att ni berättar det för oss så att vi kan planera för det.
Varmt välkomna!

Sommar på Enebybergs Gård • 7 juli - 24 juli

Öppet torsdag – lördag 11-22 , söndag 11-20
(bordsbokning t o m klockan 21, söndagar 19)


Förrätter

Triftens Toast Skagen • 185 kr
med pepparrot och dill på ljust smörstekt surdegsbröd, serveras med liten sallad med gurka och tomater

Steak Tartare • 195 kr
senap, äggula, kapris, lök, chips

Burrata • 165 kr
serverad med tomat sallad, oliver, rostad paprika och vitlöksbröd

Ägg royale • 165 kr
kallrökt lax på smörstekt surdegsbröd med pocherat ägg och hollandaisesås

Huvudrätter

Gravad lax • 215 kr
med dillstuvad potatis, sallad, pressgurka

Entrecote • 295 kr
rostad tomat, stekta primörer, bearnaisesås

Pasta • 165 kr
med svamp och tryffel, burrata, grana padano

Loaded Caesarsallad med räkor • 205 kr
Caesardressing, blandsallad, krutonger, parmesan och grönsaker

Dessert

Chokladtryffel • 45 kr

Triften glass • 95 kr
serveras med bär och vispad grädde

Hallontiramisú • 85 kr