Konferens på Karby Gård

KONFERENS PÅ KARBY GÅRD

Karby

På Karby Gård finns fin miljö för konferens, möten, event och kick off.
Huvudbyggnaden i Karby Gård har plats för sällskap upp till 75 personer. Lokal tillsammans med något av Triftens KONFERENSPAKET bokas för sällskap på 15 personer och uppåt.
Här finns wi-fi och lokalen är utrustad med projektor och duk samt blädderblock och white board och block och pennor till konferensdeltagarna.

Priser per person på Karby Gård
Hela dagen: 424 kr / 475 kr
Hela dagen – med det lilla extra: 531 kr / 595 kr

Halva dagen: 304 kr / 340 kr
Halva dagen – med det lilla extra: 370 kr / 415 kr

KARBY GÅRD – KAFÉ och KULTURCENTRUM

Triften driver Karby Gårds Kafé som är öppet då Karby Gård är öppet för allmänheten med konstutställning, konsthantverk och musikframträdanden.

Den fina parken är tillgänglig för alla året runt och lämpar sig för alla tänkbara utomhusaktiviteter. Runt knuten passerar Roslagsleden och Karby Gård ligger mitt i Runriket med en rikedom av minnen från Vikingatid.

Kontakta Karby Gård
Telefon: 070 350 70 16
E-post: info@karbygard.se


Boka KONFERENS med Triften

Ju tidigare vi känner till dina önskemål desto bättre kan vi förbereda oss för bästa resultat av ditt möte. Boka upp datum så snart du kan och låt oss veta ungefär hur många ni förväntas bli och ge oss lite hjälp på traven med vad du efterfrågar.

När vi fått klart för oss vad du önskar sätter vi samman ett förslag och så snart du godkänt detta är bokningen giltig och bekräftelse skickas, gärna med e-post. Bokningen kan sedan fritt ändras eller avbokas fram till tre veckor innan mötesdagen. Här efter kan avbokning göras med upp till 20 procent av Konferenspaketets bokningsvärde fram till fyra dagar innan ert möte. Du betalar minst för det antal som då är bekräftat. Sker förändringar därefter gör vi förstås vad vi kan för att lösa det.

Sent ute? Hör av dig – vi gör alltid allt vi kan för att hjälpa dig!

 


Priser och betalning

Alla prisuppgifter anges exklusive / inklusive 12 procent moms och betalning sker mot faktura, 20 dagar netto.

Faktura sänds per e-post till samma adress som beställningens bekräftelse och ställs till beställarens adress, uppge firma vid företagsbeställningar, fakturaadress samt eventuella referenser.