Festmiddagar för Catering

Bjud in till fest!

Triftens Festmenyer beställs för minst 10 personer. I menypriset ingår din beställda meny upplagd på serveringsfat och i skålar av vitt porslin. Varm mat kommer i isolerande boxar som håller maten varm fram till servering. Priset är per person och i det ingår leverans inom Täby, Danderyd och Vallentuna, längre bort tillkommer kostnad. 

Vi har duktig serveringspersonal som gärna hjälper dig så att du kan njuta av din middag utan att behöva tänka på uppläggning och servering. Behöver du hjälpa med annat för att din middag ska bli så som du önskar hyr vi ut allt du behöver för din dukning och servering även möbler, dukar, servetter och dekorationer.

Vi hjälper dig gärna med planeringen inför din middag och fest – hör av dig – vi finns här!

boka@triften.se • 08 244 555

TRERÄTTERSMENYER

Hela sällskapet om minst 10 personer väljer samma meny men vi anpassar förstås för allergier och dieter.

”Rotselleri”
Förrätt
Potatisterrin med västerbottenost, tångkaviar och smetana
Varmrätt
Rostad rotselleri med svart vitlök- och tryffelmajonnäs, sötpotatischips, salviasmör och Sörmlands ädel och äppelyoghurtsås
Dessert
Creme brulée med marinerade apelsiner
Pris per person: 410 kronor

”Torskrygg”
Förrätt
Jordärtskockssoppa med gräslöksolja och krispig pancetta
Varmrätt
Rimmad torskrygg med konfiterad fänkål och och sallad med gurka och rädisor, serveras med havskräftsås och örtig potatis
Dessert
Apelsin- och vit chokladmousse med kokos-mandel-krisp
Pris per person: 495 kronor

”Flankstek”
Förrätt
Rostad pumpa med brynt salviasmör, friséesallad med chèvre, rostade mandlar och balsamico- och fikondressing
Varmrätt
Nattbakad confiterad flankstek med karamelliserad lök, rostade tomater, gremolata och tryffelsky, serveras med potatispuré
Dessert
Chokladfondant med hallon och lättvispad grädde
Pris per person: 495 kronor

”Spetskål”
Förrätt
Kantarelltoast med kryddost, smetana och körvel
Varmrätt
Sotad spetskål med beurre blanc, syrlig fänkål och parmesankrokett
Dessert
Brownie med kolatäcke och hallonsorbet
Pris per person: 410 kronor

”Röding”
Förrätt
Hummersoppa med hyvlad fänkål och dillflarn
Varmrätt
Röding med forellrom, krispig grönkål och citronsmörsås
Dessert
Mörk chokladmousse med halloncoulis, färska bär och rostad vitchoklad
Pris per person: 495 kronor

”Kalvytterfilé”
Förrätt
Bakade betor med chevremousse, krispig palsternacka och rädisa
Varmrätt
Grillad, confiterad kalvytterfilé serveras med potatiskaka, sockerärtor, semitorkade tomater och rödvinsås
Dessert
Triftens vaniljglass med färska bär, caramel och maräng
Pris pers person: 495 kronor

Din festmeny

Kombinera din egen festmeny – två eller tre rätter.
Hela sällskapet om minst 10 personer väljer samma rätter. Vi anpassar förstås för allergier och dieter.

Förrätter
• Jordärtskockssoppa med gräslöksolja och jordärtsskockskrisp
• Kantarelltoast med kryddost, smetana och körvel
• Laxtartar med forellrom, kapris och senapsmajonnäs
• Havskräftssoppa med fänkål och halstrad pilgrimsmussla
• Triftens Toast Skagen med pepparrot och dill på ljust smörstekt surdegsbröd
• Carpaccio med tryffelkräm och parmesan

Varmrätter
• Sotad spetskål med beurre blanc, syrlig fänkål och parmesan krokett
• Rimmad torskrygg, havskräftsås och örtstompad mandelpotatis
• Halstrad röding, sandefjordsås med forellrom och gräslök serveras med smörslungad potatis
• Majskyckling med rosmarin och vitlök, potatis och parmesanpure, rostad tomatsky och stekt portobello
• Grillad confiterad flankstek med potatisgratäng, smörig rödvinsås och tomat och löksallad

Dessert
• Creme brulee med vanilj och färska hallon
• Chokladfondant med hallon och lättvispad grädde
• Triftens vaniljglass med färska bär, caramel och maräng
• Mörk chokladmousse med halloncoulis, färska bär och rostad vitchoklad
• Apelsin- och vit chokladmousse med kokos-mandel-krisp

Pris per person 3 rätter:
510 kronor

Pris per person förrätt och varmrätt:
435 kronor

Pris per person varmrätt och dessert:
395 kronor

Vi finns här!
boka@triften.se • 08 244 555