Festmiddagar för Catering

Bjud in till fest!

Triftens Festmenyer beställs för minst 15 personer. I menypriset ingår din beställda meny upplagd på serveringsfat och i skålar av vitt porslin. Varm mat kommer i isolerande boxar som håller maten varm fram till servering. Priset är per person och i det ingår leverans inom Täby, Danderyd och Vallentuna, längre bort tillkommer kostnad. 

Vi har duktig serveringspersonal som gärna hjälper dig så att du kan njuta av din middag utan att behöva tänka på uppläggning och servering. Behöver du hjälpa med annat för att din middag ska bli så som du önskar hyr vi ut allt du behöver för din dukning och servering även möbler, dukar, servetter och dekorationer.

Vi hjälper dig gärna med planeringen inför din middag och fest – hör av dig – vi finns här!

boka@triften.se • 08 244 555

TRERÄTTERSMENYER

Hela sällskapet om minst 15 personer väljer samma meny men vi anpassar förstås för allergier och dieter.

”Svensk sommar / Inkokt lax”
Förrätt
”Skärgårdsmacka” med rökt aborre, sikrom, gräddfil och vårlök
Varmrätt
Inkokt lax med dillkokt färskpotatis, pressgurka och dillmajonnäs
Dessert
Färska bär med lättvispad grädde och Triftens vaniljglass
Pris per person: 475 kronor

”Sommarmiddag / Gös”
Förrätt
Säsongens sparris med gravad citron, hollandaisesås och krispiga chips
Varmrätt
Grillad gös med ramslöksemulsion, säsongens primörer och dillslungad färskpotatis
Dessert
Pavlova med lemoncurd, färska bär och lättvispad grädde
Pris per person: 525 kronor

”Sommarmiddag / Flankstek”
Förrätt
Triftens Toast Skagen med pepparrot, dill och citron och rom, på smörstekt surdegsbröd
Varmrätt
Nattbakad confiterad flankstek med rostade tomater, gremolata och rödvinssås, serveras med örtrostad färskpotatis
Dessert
Brownie med ljus chokladtryffel och färska hallon
Pris per person: 525 kronor

”Svensk sommar / Kyckling”
Förrätt
Strömmingsmacka med potatissallad, picklad lök, senapssås och brynt smör
Varmrätt
Grillad kyckling med dragonsky, primörsallad och rosmarinconfiterad potatis
Dessert
Vaniljpannacotta med inkokt rabarber och kolacrunch
Pris per person: 475 kronor

”Sommarmiddag / Röding”
Förrätt
Kalvtartar med ängssyraemulsion, bakat ägg med pepparrot på rågflarn
Varmrätt
Bakad röding med blomkålspuré, picklade gulbetor, svartkål, grapefrukt och champagnesås
Dessert
Sommarbakelse – Jordgubb- och limemousse och flädermousse med mandelflarn och färska jordgubbar (serveras i kopp)
Pris per person: 525 kronor

”Sommarmiddag / Kalvytterfilé”
Förrätt
Råraka serveras med sikrom, smetana och vårlök
Varmrätt
Grillad, confiterad kalvytterfilé serveras med säsongens sparris, rödvinssås, krispiga primörer och rostad färskpotatis
Dessert
Hallonmousse och ljus chokladmousse med färska hallon och browniekrutonger (serveras i kopp)
Pris pers person: 525 kronor

Din festmeny

Kombinera din egen festmeny – två eller tre rätter.
Hela sällskapet om minst 10 personer väljer samma rätter. Vi anpassar förstås för allergier och dieter.

Förrätter
• Betcarpaccio med ruccula, rostade solroskärnor, hyvlad parmesan och olivolja
• Socca (kikärtsplätt) med rotselleritartar oh gravad citron
• Säsongens sparris med gravad citron, hollandaisesås och krispiga chips
• Triftens Toast Skagen med pepparrot, dill och citron och rom, på smörstekt surdegsbröd
• Strömmingsmacka med potatissallad, picklad lök, senapssås och brynt smör
• ”Skärgårdsmacka” med rökt aborre, sikrom, gräddfil och vårlök
• Kalvtartar med ängssyraemulsion, bakat ägg med pepparrot på rågflarn

Varmrätter
• Sotad spetskål med beurre blanc, syrlig fänkål och parmesankrokett (veg)
• Portabello fylld med rostad aubergine och hasselnötter, kronärtskocka, svartrotschips och jordärtskcokscrème (veg)
• Inkokt lax med dillkokt färskpotatis, pressgurka och dillmajonnäs
• Grillad gös med ramslöksemulsion, säsongens primörer och dillslungad färskpotatis
• Bakad röding med blomkålspuré, picklade gulbetor, svartkål, grapefrukt och champagnesås
• Nattbakad confiterad flankstek med rostade tomater, gremolata och rödvinssås, serveras med örtrostad färskpotatis
• Grillad, confiterad kalvytterfilé serveras med säsongens sparris, rödvinssås, krispiga primörer och rostad färskpotatis

Dessert
• Creme brulee med vanilj och färska hallon
• Färska bär med lättvispad grädde och Triftens vaniljglass
• Pavlova med lemoncurd, färska bär och lättvispad grädde
• Brownie med ljus chokladtryffel och färska hallon
• Vaniljpannacotta med inkokt rabarber och kolacrunch
Sommarbakelse – Jordgubb- och limemousse och flädermousse med mandelflarn och färska jordgubbar (serveras i kopp)
• Hallonmousse och ljus chokladmousse med färska hallon och browniekrutonger (serveras i kopp)

Pris per person 3 rätter:
545 kronor

Pris per person förrätt och varmrätt:
455 kronor

Pris per person varmrätt och dessert:
415 kronor

Vi finns här!
boka@triften.se • 08 244 555