Fest och Middag

På TRIFTEN, i festlokal, hemma, på jobbet…

När det är fest och något ska firas vill man bjuda in till en välkomponerad middag. Här följer exempel på festmiddagar som vi gjort. De serveras här hos oss på TRIFTEN eller i annan festlokal eller hemma, på jobbet eller i föreningen. Dessa menyer är planerade för sittande middag och kräver då ett större utrymme, både för era gäster att få plats att sitta och för servering.

Menyerna erbjuds från 10 personer och priserna anges exklusive / inklusive 12 procent moms.

Festmeny – fyra rätter

Snittar

Soyamarinerad Fröjalax
med wasabimajonnäs, serveras på Endivelad
Grillad portabello
med persilja och vitlök, serveras på Rosensalladsblad

Förrätt

Vitello tonnato

halstrad kalvfilé på en salladsbädd med lätt tonfisksås

Varmrätt

Örtconfiterat lammbog
serveras med färskpotatis, primörer och örtsky

Dessert

Tre små söta –
Vaniljpannacotta med lime- och myntamarinerade jordgubbar
Ljus chokladmousse med apelsincrunch
Hallonmumma

Pris per person: 425 / 476 kronor

Festmeny – fyra rätter

Snittar

Tre små snittar
Löjrom med rödlökscrème
Rensteksröra med äpple och pepparrot
Rökt laxmousse

Förrätt

Betcarpaccio
med rostade pinjenötter, parmesan, bladspenat

Pris per person: 450 / 504 kronor

Varmrätt

Pocherad torskrygg
med saffranssmörsås och rostade rotfrukter

Dessert

Choklad
ljus chokladmousse på hasselnötsbotten med mörk choklad gateau, hallon curd och hasselnötsmaränger

Festmeny – tre rätter

Förrätt

Champagnerisotto med havskräfta

Varmrätt

Vitvinsbräserad Knäredskyckling med Hasselbackspotatis och beurre blanc,  smaksatt med dragon

Dessert

Ljummen apfelstrudel med vaniljgrädde

Pris per person: 300 / 330 kronor

Festmeny – tre rätter

Förrätt

Toast Skagen

klassisk Skagenröra med räkor, majonnäs, pepparrot, dill och citron på smörstekt, hembakat bröd, serveras med dillflarn

Varmrätt

Grillad, confiterad Flankstek med krossad potatis, örter och dragonsås

Dessert

Vaniljpannacotta med säsongens bär

Pris per person: 340 / 380 kronor

Festmeny – tre rätter

Förrätt

Västerbottenpaté med havskräftsknäcke

Varmrätt

Torskrygg med svarta oliver, tomater, vitt vin och vitlök, serveras med krossad potatis

Dessert

Chokladkaka med kolatäcke, serveras med vispgrädde

Pris per person: 245 / 275 kronor

Festmeny – två rätter

Förrätt

Örtgravad lax på endiveblad med jordärtskockspuré

 

Varmrätt

Nattbakad kalvytterfilé med gremolata och grillade grönsaker

Pris per person: 245 / 275 kronor

Festmeny – två rätter

Förrätt

Vårrullar med liten söt-sur sallad

Varmrätt

Örtbakad kycklingbröst med rostade rotfrukter och dragonsås

Pris per person: 255 / 285 kronor