Buffémiddag

Triftens bufféer är komponerade för att erbjuda säsongens bästa råvaror och passa för årstiden. Se detta som exempel på vad vi kan göra. Vi anpassar varje buffé efter önskemål, smaker och sammanhang.

Bufféer och mingelmiddagar görs för minst 15 personer. Alla priser anges inklusive 12 procent moms. Alla rätter kommer upplagda på lämpliga serveringsfat av vitt porslin, färdiga att servera. Serveringsbestick ingår inte.

_S9A2240

Middagsbuffé

Kallrökt lax med gräslöks- och pepparrotskräm
Vitlök- och rosépepparbakad kalv med kall parmesansås
Grönkålssallad med äpplen, valnötter och rostade tomater
Rostad krossad potatis med örter
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör
• 295 kronor per person

Höstbuffé

Baba Ganoush (aubergineröra) och Mhamara (paprika och valnötsröra) med crostini
Bönsallad med vaxbönor, haricot verts och grönkål
Ljummen, krämig potatissallad med picklade senapsfrön och spenat
Machésallad med smulad fetaost, granatäpple och pinjenötter
Kallrökt lax med kapris och persiljevinaigrette
Grillad örtmarinerad kyckling med syltade tomater och citron
Falafel med kall tomatsalsa och gremolata
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör
• 295 kronor per person

Festbuffé

Crostini med olivtapenade
Marinerade räkor med mango, sticklök, lime och chili
Småbladsallad med rädisa, sockerärtor och hyvlad sparris
Risoni i pestodressing med soltorkade tomater och grana padano
Rostad potatis med vitlök och örter
Grillad örtmarinerad kyckling med dragonkräm
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör
• 295 kronor per person

Bara grönt

(även vegansk)
Crostini med Hummus, Mhamara och Baba Ganoush
Nakenhavre med grillade grönsaker och confiterade tomater med örtdressing
Machésallad med fetaost, granatäpple och picklad rödlök
Heta savoykåldolmar fyllda med röda linser och tomatsalsa
Falafel med myntayoghurt
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör
• 275 kronor per person

Triftens smörgåsbord

Triftensill
Ört- och Ramslökssill
Stekt inlagd strömming med lök och morötter Örtslungad potatis
Kall inkokt lax med pressgurka och dillmajonäs Triftens dillgravade lax med hovmästarsås Västerbottenpaté med gräslök och tångkaviar Ört- och citronbakad kyckling
Triftens Pastrami med dijonkräm
Rostade rotfrukter
Kavring och baguette med vispat brynt smör
Kryddost från Rindö smaksatt med sjögräs
• 395 kronor per person

Asiatiska smaker

Rostat kokosris med vårlök
Soyamarinerad lax med chilimajonnäs
Chili- och honungsglacerade kycklingspett med soya- sesamdipp
Sesammarinerad fläsksida
Sötsyrlig gurk- och zuchinisallad
Picklad rödkål
Ångade baobuns
• 325 kronor per person

Svenska smaker

Spädbladssallad med örtolja
Minivästerbottenpaj med skagenröra
Potatissallad med säsongsprimörer
Nattbakad flankstek med gremolata
Grillade kycklingspett med citron och timjan
Inkokt lax med dillmajonnäs och pressgurka
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör
• 325 kronor per person

Orientaliska smaker

Tabbouleh
Grillad kyckling med oliver, tomater, vitlök och timjan
Lammspett med sju sorters kryddor
Friterade bönbollar med tomatsalsa
Friterade fetaostrullar ”Burek”
Sallad med aubergine och granatäpple
Pita med mhamara, hummus och baba ganousch
• 315 kronor per person