Buffémiddag

Triftens bufféer är komponerade för att erbjuda säsongens bästa råvaror och passa för årstiden. Se detta som exempel på vad vi kan göra. Vi anpassar varje buffé efter önskemål, smaker och sammanhang.

Bufféer och mingelmiddagar görs för minst 15 personer. Alla priser anges inklusive 12 procent moms. Alla rätter kommer upplagda på lämpliga serveringsfat av vitt porslin, färdiga att servera. Serveringsbestick ingår inte.

_S9A2240

Middagsbuffé

Kallrökt lax med gräslöks och pepparrotskräm
Vitlök- och rosépepparbakad kalv med kall parmesansås
Grönkålssallad med äpplen, valnötter och rostade tomater
Rostad krossad potatis med örter
Surdegsbaguette och vispat brynt smör
Pris per person: 295 kronor

Vårvinterbuffé

Marinerade räkor med citron och persilja serveras med crostini
Chili och apelsinbakad kyckling
Varm tomatsalsa med timjan, vitlök och oliver
Marinerad zucchini med körvel
Rostad potatis och rotfrukter
Pris per person: 295 kronor

Vinterbuffé

Västerbottentarteletter med höstsvamp
Krämig sötpotatiskaka med timjan
Nattbakad confiterad kalvstek med chèvrekräm och rödvinssås
Varmrökt lax med machésallad, granatäpple och senapssås
Rostad brysselkål med karamelliserad lök    
Pris per person: 295 kronor

Vintermeny

Rotfruktschips med tryffelmajonäs
Crostini med räk och forellromsröra
Gratäng med jordärtskocka och potatis
Grillad nattbakad confiterad flankstek
Mustig rödvinssås
Sallad med torkade tomater, picklade senapsfrön och örtolja
Pris per person: 295 kronor

Bara grönt (även vegansk)

Bakad gulbeta och blomkål med äppelvinaigrette
Savoykåldolmar fyllda med röda linser och kastanjepuré
Nakenhavre med grillad zucchini
Friterade bönbollar med tomatsalsa
Hummus och Tapenade
Fröknäcke
Pris per person: 275 kronor

Svenskt smörgåsbord

Triftens sill – tre sorter med kokt potatis, gräslök, rödlök och gräddfil
Örtgravad lax med hovmästarsås
Enbärsgravad lax med timjan
Matjestårta
Västerbottenpaté med gräslök
Skagenröra
Primörsallad
Örtrostad potatis och rotfrukter
Tjälknöl med pepparrotscrème
Örtbakad svensk gårdskyckling
Surdegsbaguette och Kavring med vispat, brynt smör
Ost från Ostmakarna på Rindö
Pris per person: 395 kronor

Asiatiska smaker

Rostat kokosris med vårlök
Soyamarinerad lax med chilimajonnäs
Chili- och honungsglacerade kycklingspett med soya- sesamdipp
Sesammarinerad fläsksida
Sötsyrlig gurk- och zuchinisallad
Picklad rödkål
Ångade baobuns
Pris per person: 325 kronor

Svenska smaker

Spädbladssallad med örtolja
Minivästerbottenpaj med skagenröra
Potatissallad med säsongsprimörer
Nattbakad flankstek med gremolata
Grillade kycklingspett med citron och timjan
Inkokt lax med dillmajonnäs och pressgurka
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör
Pris per person: 325 kronor

Orientaliska smaker

Tabbouleh
Grillad kyckling med oliver, tomater, vitlök och timjan
Lammspett med sju sorters kryddor
Friterade bönbollar med tomatsalsa
Friterade fetaostrullar ”Burek”
Sallad med aubergine och granatäpple
Pita med mhamara, humus och baba ganousch
Pris per person: 315 kronor