Buffémiddag

Triftens bufféer är komponerade för att erbjuda säsongens bästa råvaror och passa för årstiden. Se detta som exempel på vad vi kan göra. Vi anpassar varje buffé efter önskemål, smaker och sammanhang.

Bufféer och mingelmiddagar görs för minst 15 personer. Alla priser anges inklusive 12 procent moms. Alla rätter kommer upplagda på lämpliga serveringsfat av vitt porslin, färdiga att servera. Serveringsbestick ingår inte.

 

Sommarbuffé

Meny 1

Ljummen potatissallad med dragon och kapris
Grillad confiterad flankstek med picklad rödlök
Örtmarinerad Knäredskyckling
Charkuterier med pickles
Endivesallad med grönmögelost och tranbärsvinaigrette
Surdegsbaguette och vispat brynt smör

Pris per person: 295 kronor

Meny 2

Pärlcouscous med mynta och tomat
Kall inkokt lax med syltad fänkål och gurka
Grillad, confiterad flankstek med chimichurri
Grillade, marinerade grönsaker
Plocksallad med semitorkade tomater
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör

Pris per person: 295 kronor

Bara grönsaker

(även vegansk)
Bakad gulbeta och blomkål med äppelvinaigrette
Savoykåldolmar fyllda med röda linser och kastanjepuré
Nakenhavre med grillad zucchini
Friterade bönbollar med saffransmajonnäs
Hummus
Tapenade
Fröknäcke
Surdegsbaguette

Pris per person: 275 kronor

 

Mottagning och öppet hus 

högtider, födelsedag, konfirmation, studenter och alla vårens helger

Svensk sommarbuffé

Triftens sill, tre sorter med kokt potatis, gräslök, rödlök och gräddfil
Örtgravad lax med hovmästarsås
Matjestårta
Västerbottenpaté med gräslök
Skagenröra
Primörsallad
Örtrostade rotfrukter
Grillad kyckling med citron och vitlök
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör

Pris per person: 345 kronor

Asiatiska smaker

Glasnudelsallad med koriander och jordnötter
Sallad med marinerad gurka och ingefära
Kimchi
Soyamarinerad lax på sjögrässallad
Chili- och honungsglacerade kycklingspett
Sesammarinerad högrev
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör

Pris per person: 325 kronor

Svenska smaker

Spädbladssallad med rosenvinaigrette
Minivästerbottenpaj med skagenröra
Färskpotatissallad med vinaigrette på rapsolja
Nattbakad högrev med gremolata
Grillade kycklingspett med citron och timjan
Varmrökt laxsallad med örtkräm och pressgurka
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör

Pris per person: 325 kronor

Orientaliska smaker

Tabbouleh
Grillad kyckling med oliver, tomater, vitlök och timjan
Friterade bönbollar med tomatsalsa
Friterade fetaostrullar ”Burek”
Sallad med aubergine och granatäpple
Pita med mhamara, humus och baba ganousch

Pris per person: 315 kronor