Buffémiddag

Triftens bufféer är komponerade för att erbjuda säsongens bästa råvaror och passa för årstiden. Se detta som exempel på vad vi kan göra. Vi anpassar varje buffé efter önskemål, smaker och sammanhang.

Bufféer och mingelmiddagar görs för minst 15 personer. Alla priser anges inklusive 12 procent moms. Alla rätter kommer upplagda på lämpliga serveringsfat av vitt porslin, färdiga att servera. Serveringsbestick ingår inte.

_S9A2240

Sensommarbuffé 1

Ljummen potatissallad med dragon och kapris
Citrongravad lax
Örtmarinerad gårdskyckling
Varmrökt ankbröst med pickles
Endivesallad med grönmögelost och tranbärsvinaigrette
Surdegsbaguette och vispat brynt smör

Pris per person: 295 kronor

Sensommarbuffé 2

Pärlcouscous med mynta och tomat
Inkokt lax med syltad fänkål och gurka
Grillad, confiterad flankstek med chimichurri
Grillade, marinerade grönsaker
Plocksallad med semitorkade tomater
Surdegsbaguette med vispat brynt smör

Pris per person: 295 kronor

Höstbuffé 1

Örtgravad röding med forellrom och senapsvinaigrette
Enbärsbakad rostbiff med rödvinskokt rödlök
Ljummen kantarell- och grönkålssallad
Rostade ingefärsglaserade rotfrukter och potatis
Surdegsbaguette & vispat brynt smör

Pris per person: 295 kronor

Höstbuffé 2

Laxtartar med forellrom & kapris
Dragonmarinerad gårdskyckling dijoncreme
Västerbottengratinerade betor
Bakad potatis och pumpa med rostade mandlar
Sallad med spenat och pumpakärnor
Surdegsbaguette med rostad vitlökskräm

Pris per person: 295 kronor

Bara grönt

(även vegansk)
Bakad gulbeta och blomkål med äppelvinaigrette
Savoykåldolmar fyllda med röda linser och kastanjepuré
Nakenhavre med grillad zucchini
Friterade bönbollar med tomatsalsa
Hummus
Tapenade
Fröknäcke och Surdegsbaguette

Pris per person: 275 kronor

Svenskt smörgåsbord

Triftens sill – tre sorter med kokt potatis, gräslök, rödlök och gräddfil
Örtgravad lax med hovmästarsås
Enbärsgravad lax med timjan
Matjestårta
Västerbottenpaté med gräslök
Skagenröra
Primörsallad
Örtrostad potatis och rotfrukter
Tjälknöl med pepparrotscrème
Örtbakad svensk gårdskyckling
Surdegsbaguette och Kavring med vispat, brynt smör
Ost från Ostmakarna på Rindö

Pris per person: 395 kronor

Asiatiska smaker

Rostat kokosris med vårlök
Soyamarinerad lax med chilimajonnäs
Chili- och honungsglacerade kycklingspett med soya- sesamdipp
Sesammarinerad fläsksida
Sötsyrlig gurk- och zuchinisallad
Picklad rödkål
Ångade baobuns

Pris per person: 325 kronor

Svenska smaker

Spädbladssallad med örtolja
Minivästerbottenpaj med skagenröra
Potatissallad med säsongsprimörer
Nattbakad flankstek med gremolata
Grillade kycklingspett med citron och timjan
Inkokt lax med dillmajonnäs och pressgurka
Surdegsbaguette med vispat, brynt smör

Pris per person: 325 kronor

Orientaliska smaker

Tabbouleh
Grillad kyckling med oliver, tomater, vitlök och timjan
Lammspett med sju sorters kryddor
Friterade bönbollar med tomatsalsa
Friterade fetaostrullar ”Burek”
Sallad med aubergine och granatäpple
Pita med mhamara, humus och baba ganousch

Pris per person: 315 kronor